Skip to content

Producten die ‘s morgens zijn geoogst,
staan ‘s middags al klaar. 

Rainbow Kleinpak

is dienstverlener op het gebied van verpakken, sorteren en logistiek voor de agf sector, met name voor productgroep paprika. Ons pakstation in De Lier beslaat 13.000 m2, is volledig geconditioneerd en gecertificeerd op basis van voedselveiligheid. Wij werken met een modern, uitgebreid machinepark en gekwalificeerd personeel . 

Verpakken

Onze leden voeren gedurende het Hollandse paprikateeltseizoen hun verse oogst aan  om te worden verpakt op de afdeling Flowpacken/Kleinverpakken. Daarnaast wordt 50% van het intern centraal gesorteerde product verpakt.

Onze afdeling Kleinverpakken is verantwoordelijk voor het flowpacken en overig kleinverpakken van m.n. paprika’s en puntpaprika’s. Dit gebeurt volgens klantopdrachten en bijbehorende klantspecificaties.

Ons team Kleinverpakken werkt met een uitgebreid machinepark in een dag- en avondploeg.

Sorteren

Gedurende het Hollandse paprikateeltseizoen voeren leden en externe klanten hun verse oogst bij ons aan in bulkbakken van 300-350 kg. Elke partij – teler/kleur/ras – wordt apart gesorteerd volgens klantopdrachten op basis van KCB normen en bijbehorende klantspecificaties in 5 of 10 kg fust (dozen of kratten).

De resultaten van iedere partij worden geregistreerd per kleur en per maatsortering. De leden / klanten hebben inzicht in de sorteerrapporten met betrekking tot hun aangevoerde product. Wij werken met een 10- lijnssorteermachine met 32 uitgangen Klasse I voor diverse maatsorteringen en een sorteermachine voor klasse II product. Daarnaast hebben we een 2-lijner in gebruik voor partijen die extra aandacht behoeven.

Onze sorteermachine is voorzien van gewichtscontrole-apparatuur,  codeerapparatuur, voor optimale traceerbaarheid en houdbaarheid van de producten. 50% van alle gesorteerde paprika’s wordt verder verpakt op onze afdeling Flowpacken/Kleinverpakken. Ons team Sorteren werkt in een dag- en avondploeg.

Logistiek

Wij kunnen de volgende logistieke diensten voor u verzorgen:

Geconditioneerde op- en overslag
Cross-docking
Codering producten
Voorraad controle
Order picken

Werken bij Rainbow Kleinpak!

Werken bij Rainbow Kleinpak is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben!