Skip to content

Producten die ‘s morgens zijn geoogst,
staan ‘s middags al klaar. 

Rainbow Kleinpak

Rainbow Kleinpak is full service dienstverlener in de agf sector. Wij sorteren en verpakken m.n. (punt) paprika en we verlenen diverse logistieke diensten.

Ons pakstation in De Lier beslaat 13.000 m2, is volledig geconditioneerd en gecertificeerd op basis van voedselveiligheid en is ingericht met een uitgebreid machinepark. Wij werken met gekwalificeerd personeel op onze verschillende afdelingen: sorteren, verpakken, ompakken, kwaliteitsdienst, labelroom, logistiek, fust, administratie en personeelszaken

In de periode november t/m maart hebben wij diverse geconditioneerde ruimtes beschikbaar voor de verhuur en kunnen wij fungeren als co-packer.

Verpakken

Onze telers voeren gedurende het Hollandse paprikateeltseizoen hun verse oogst aan  om te worden verpakt op de afdeling Kleinverpakken. Daarnaast wordt 50% van het intern centraal gesorteerde product verpakt.

Onze afdeling Kleinverpakken is verantwoordelijk voor het flowpacken en overig kleinverpakken van m.n. paprika’s en puntpaprika’s. Dit gebeurt volgens klantopdrachten en bijbehorende klantspecificaties.

Ons team Kleinverpakken werkt met een uitgebreid machinepark in een dag- en avondploeg.

Sorteren

Gedurende het Hollandse paprikateeltseizoen voeren paprikatelers hun verse oogst bij ons aan in bulkbakken van 300-350 kg. Elke partij – teler/kleur/ras – wordt apart gesorteerd volgens klantopdrachten op basis van KCB normen en bijbehorende klantspecificaties in 5 of 10 kg fust (dozen of kratten).

De resultaten van iedere partij worden geregistreerd per kleur en per maatsortering. De telers hebben inzicht in de sorteerrapporten met betrekking tot hun aangevoerde product. Wij werken met een 10- lijnssorteermachine met 32 uitgangen Klasse I voor diverse maatsorteringen en een sorteermachine voor klasse II product. Daarnaast hebben we een 2-lijner in gebruik voor partijen die extra aandacht behoeven.

Onze sorteermachine is voorzien van gewichtscontrole-apparatuur,  codeerapparatuur, voor optimale traceerbaarheid en houdbaarheid van de producten. 50% van alle gesorteerde paprika’s wordt verder verpakt op onze afdeling Kleinverpakken. 

Logistiek

Wij kunnen de volgende logistieke diensten voor u verzorgen:

Geconditioneerde op- en overslag
Cross-docking
Codering producten
Voorraad controle
Order picken

Werken bij Rainbow Kleinpak!

Werken bij Rainbow Kleinpak is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben!