Skip to content

Rainbow Kleinpak.

Specialist in verpakken

Verpakken

Rainbow Kleinpak is specialist in verpakken van groente en fruit met name voor de retail. Wij verpakken met name (vrucht-) groente als paprika’s, tomaten, komkommers, pepers en aubergines. De folie die wij gebruiken zorgt voor een langere houdbaarheid van het vers product. Hierdoor vindt er minder voedselverspilling plaats, zowel in het winkelschap als bij de consument.

Wij beschikken over een uitgebreid geautomatiseerd machinepark met een diversiteit aan  verpakkingsmachines voor flowpacken, sealen, topsealen, banderollen en het vullen van zakken. Daarnaast hebben wij diverse handmatige verpakkingslijnen.

Wij werken met gekwalificeerd personeel in dag- en avondploegen. Ons pakstation is volledig gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid, veiligheid en hygiëne.

 

Van maart tot november voeren onze telers hun producten oogstvers bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat hun producten worden verpakt volgens klant specifieke eisen en op tijd klaar staan voor verladen door klanten (m.n. retailers).

Naast de dienstverlening voor onze telers, verlenen wij de volgende diensten aan derden: verpakken, copacking, productiewerkzaamheden en warehousing.

Flowpacken

In ons pakstation werken wij met een breed scala aan flowpackmachines, waarmee wij flowpacken in opdracht van klanten volgens bijbehorende klantspecificaties.

Wij kunnen diverse afmetingen en gewichten flowpacks produceren met of zonder schaaltje of bakje, in blanco of voorbedrukte folie, met of zonder label. 

Zakken

Met onze geautomatiseerde zakkenmachine kunnen we diverse type zakken vullen, voorbedrukt of voorzien van een klantsticker. We hebben ook handmatige verpakkingslijnen voor de productie van puntzakken en (blok)zakken die we kunnen voorzien van klant labels.

Sealen & topsealen

Wij hebben vier sealverpakkingsmachines in productie, waarmee we producten kunnen sealen of te wel kunnen voorzien van een laagje krimpfolie. Met de topsealer verpakken wij producten in diverse type schaaltjes en bakjes met voorbedrukte klantfolie of blanco folie met label.

Ompakken

Voor diverse klanten zorgen wij dat hun aangevoerde producten worden omgepakt: het gewenste aantal stuks in de gewenste kwaliteit en/of maatsortering in de gewenste krat of doos. Dit doen we aan onze ompaktafels of met onze aanvoerbanden.

Banderollen

Met onze banderolmachine kunnen wij producten voorzien van een papieren wikkel c.q. bandje om ze bij elkaar te houden. 

PLU

Voor diverse klanten voorzien we producten van stickers met een price look-up code oftewel PLU-code. 

Kom in contact

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak om te bespreken op welk vlak wij u van dienst kunnen zijn, kunt u contact opnemen met:

Remco Stout

Stuur ons een bericht en u hoort snel van ons!

Vul hier uw gegevens in. 

Naam *
Email *
Telefoonnummer
Bericht