Skip to content

Rainbow Kleinpak.

Specialist in verpakken

Verpakken

Rainbow Kleinpak is specialist in verpakken van groente en fruit. Wij verpakken met name (vrucht-) groente als paprika’s, tomaten, komkommers, pepers en aubergines. De folie die wij gebruiken zorgt voor een langere houdbaarheid van het vers product. Hierdoor vindt er minder voedselverspilling plaats, zowel in het winkelschap als bij de consument.

Wij beschikken over een uitgebreid geautomatiseerd machinepark met 14 verpakkingsmachines voor flowpacken, sealen, zakken vullen en de productie van foodtainers. Daarnaast hebben wij diverse handmatige verpakkingslijnen.

Wij werken met gekwalificeerd personeel in dag- en avondploegen. Ons pakstation is volledig gecertificeerd op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

 

Van maart tot november voeren onze telers hun producten oogstvers bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat hun producten worden verpakt volgens klant specifieke eisen en op tijd klaar staan voor verladen door klanten (m.n. retailers).

Naast de dienstverlening voor onze telers, verlenen wij de volgende diensten aan derden: verpakken, copacking, productiewerkzaamheden en warehousing.

Flowpacken

In ons pakstation hebben wij 10 flowpackmachines staan, waarmee wij flowpacken in opdracht van klanten volgens bijbehorende klantspecificaties.

Wij kunnen diverse afmetingen en gewichten flowpacks produceren zoals single, duo, triple en quatro flowpacks.

Zakken

Met onze geautomatiseerde zakkenmachine kunnen we diverse type zakken vullen. We hebben ook verpakkingslijnen voor de productie van puntzakken en (blok)zakken, dit gebeurt handmatig.

Sealen

Wij hebben twee sealverpakkingsmachines in productie, waarmee we producten kunnen sealen of te wel kunnen voorzien van een laagje krimpfolie.

Foodtainers

Met onze verpakkingsmachine voor foodtainers, kunnen wij producten op diverse type schalen verpakken, voorzien van een laagje folie

Kom in contact

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak om te bespreken op welk vlak wij u van dienst kunnen zijn, kunt u contact opnemen met:

Remco Stout

Stuur ons een bericht en u hoort snel van ons!

Vul hier uw gegevens in. 

Naam *
Email *
Telefoonnummer
Bericht