Skip to content

Verpakken

Onze paprikatelers zijn aandeelhouder van Rainbow Kleinpak. Zij voeren hun producten oogstvers bij ons aan. Zij sorteren het product zelf op het teeltbedrijf of zij laten hun product centraal bij ons sorteren. Wij zorgen dat hun paprika’s verder worden verpakt volgens klant specifieke eisen en op tijd klaar staan voor verladen door klanten.

Naast de dienstverlening voor onze paprikatelers, verzorgen wij de volgende diensten voor derden: verpakken,  sorteren, co packer, productiepartner en warehousing.

Wij beschikken over een uitgebreid geautomatiseerd machinepark met 10 flowpacklijnen, twee sealmachines, een zakkenvulmachine en een
foodtainermachine. Daarnaast hebben wij diverse handmatige verpakkingslijnen. Wij werken met gekwalificeerd personeel in dag- en
avondploegen. Ons pakstation is volledig gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid.

Flowpacken:

Wij verzorgen het flowpacken in opdracht van klanten volgens bijbehorende klantspecificaties. Ons machinepark bestaat uit 10 flowpacklijnen.

Zakken:

Met onze geautomatiseerde zakkenmachine kunnen we diverse type zakken vullen. We hebben ook lijnen voor het maken van punt en (blok)zakken, dit gebeurt handmatig.

Sealen:

Wij hebben momenteel twee seallijnen in gebruik, waarmee we producten kunnen voorzien van een laagje krimpfolie.

Foodtainers:

Voor het produceren van product op schalen werken wij met een foodtainer verpakkingslijn.

Kom in contact

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak om te bespreken op welk vlak wij u van dienst kunnen zijn, kunt u contact opnemen met:

Remco Stout