Skip to content

Werken in de AGF, écht nóóit saai!

Ontdek jouw functie

Kom werken bij Rainbow Kleinpak!

Werken bij Rainbow Kleinpak, is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen we door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ons werk, het verpakken van paprika’s, geeft een bijzondere en afwisselende dynamiek: hoe sneller bij de klant, hoe beter. Dat vergt creativiteit en eigen initiatief. Werken in de AGF, écht nóóit saai!

Wij zijn gevestigd in het Westland en daar zijn we trots op. Wij zijn doeners, waarbij we waarde hechten aan het nakomen van afspraken en langdurige samenwerkingen aangaan waar je op kunt bouwen.  We zijn er trots op dat zoveel van onze collega’s al lange tijd binnen onze organisatie werken. Het plezier waarmee ze dat doen, maakt ons uniek.

#PRACAW. Chcesz pracować w naszej pakowalni? Możesz u nas pracować za pośrednictwem uitzendbiura: 

https://www.solutionsteam.nl/pl/rejestracja 

https://www.carriere.com/pl

(junior) Productieplanner

Fulltime

Vind jij het een uitdaging om elke dag de planning zo efficiënt mogelijk te organiseren in een productie omgeving? Lees dan verder!

Logistiek Medewerker Pepers 

Fulltime

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het binnen melden van pepers, het klaarzetten van klantorders en het bijhouden en controleren van de pepervoorraad. Je onderhoudt nauw contact met de verkopers en inkopers van de Nederlandse leverancier van de pepers.

Junior medewerker Technische Dienst

Fulltime

Word jij enthousiast van het uit elkaar halen van apparatuur om deze vervolgens weer in elkaar te zetten? Wil jij de ins en outs weten van ons machinepark; hoe je een sorteermachine onderhoudt, hoe een sealmachine werkt en hoe je een bepaalde storing verhelpt? Ons Hoofd Technische Dienst neemt je graag onder zijn hoede om het vak eigen te maken.

Medewerker Technische Dienst

Fulltime

Jij zorgt ervoor dat onze machines en installaties altijd optimaal draaien, zodat de productie zo efficiënt mogelijk verloopt. 

Medewerker(s) Logistiek 

Fulltime

Gedurende het seizoen (maart – november) kan ons vaste team ondersteuning gebruiken. Ná deze periode bestaat echter de mogelijkheid om bij ons te blijven werken.

Medewerker Logistiek of Labelroom

vakantie- / weekend- / bijbaan

Zit jij op school of studeer je en wil je in de vakantie of weekenden geld verdienen? Dat kan bij Rainbow Kleinpak! Zowel voor ons logistieke team als ons labelroomteam zoeken we versterking voor de vakanties, zaterdagen en zondagen.

Staat jouw functie er niet bij?

Op zoek naar een leuke baan binnen onze organisatie, maar zit jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Stuur jouw open sollicitatie met CV naar Corine Blok: corine@rainbowkleinpak.nl.