Wij zoeken jou!

Ontdek jouw functie

Kom werken bij Rainbow Kleinpak!

Werken bij Rainbow Kleinpak, is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen we door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ons werk, het verpakken van paprika’s, geeft een bijzondere en afwisselende dynamiek: hoe sneller bij de klant, hoe beter. Dat vergt creativiteit en eigen initiatief.

Wij zijn gevestigd in het Westland en daar zijn we trots op. Wij zijn doeners, waarbij we waarde hechten aan het nakomen van afspraken en langdurige samenwerkingen aangaan waar je op kunt bouwen.  We zijn er trots op dat zoveel van onze collega’s al lange tijd binnen onze organisatie werken. Het plezier waarmee ze dat doen, maakt ons uniek.

Wat vinden wij belangrijk?

Respect

Waardering & omgang

Collegialiteit

Aandacht en ondersteuning

Integriteit

Eerlijk en betrouwbaarheid

Professionaliteit

Deskundigheid & duidelijke procedures

Medewerker Logistiek

Bijbaan / weekend

Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons logistieke team! Met name voor de weekenden zijn wij op zoek naar enthousiaste, hardwerkende en vooral flexibele studenten of scholieren die initiatief én verantwoording durven nemen. 

Werken bij

Leerling Monteur Technische Dienst

32u per week

Ben jij bezig met een technische opleiding en op zoek naar een BBL plek? Dan hebben wij een leuk leer-/werk traject voor je! Samen met 3 collega’s van de technische dienst  zorg jij ervoor dat onze machines en installaties altijd draaien.

bovenaanzicht-verschillende-soorten-tools_23-2148428327

Staat jouw functie er niet bij?

Op zoek naar een leuke baan binnen onze organisatie, maar zit jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Stuur jouw open sollicitatie met CV naar joyce@rainbowgrowers.nl.