Skip to content

Werken bij Rainbow Kleinpak, écht nóóit saai!

Ontdek jouw functie

Kom werken bij Rainbow Kleinpak!

De sfeer bij Rainbow Kleinpak is informeel en wij houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk is het dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen wij door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ons werk geeft een bijzondere en afwisselende dynamiek: hoe sneller bij de klant, hoe beter. Dat vergt creativiteit en eigen initiatief. 

Wij zijn gevestigd in het Westland en daar zijn wij trots op. Wij zijn doeners, waarbij wij waarde hechten aan het nakomen van afspraken en langdurige samenwerkingen aangaan waar je op kunt bouwen.  Wij zijn er trots op dat zoveel van onze collega’s al lange tijd binnen onze organisatie werken. Het plezier waarmee ze dat doen, maakt ons uniek.

Wij hebben een breed scala aan functies van medewerker, teamleider tot manager op onze verschillende afdelingen: 

Flowpacken | Ompakken | Verpakken Bio | Logistiek | Fust | Kwaliteitsdienst | Labelroom | Technische Dienst | Administratie | HR

Werken in de AGF, écht nóóit saai!

Leidinggevende verpakken bio product

Fulltime

Wij hebben dit jaar onze dienstverlening uitgebreid met het verpakken van biologisch geteelde vruchtgroenten. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe, ervaren collega, die deze afdeling vorm gaat geven in samenspraak met onze Operationeel Directeur.

Administratieve ondersteuners

Fulltime

Vind jij het leuk om gegevens te verwerken en te registreren in verschillende programma’s en zo het werk van de productiemanager te verlichten? Kun jij focus houden in een dynamische productieomgeving? Lees dan verder!

Logistiek vakantiewerk

fulltime / parttime

Zit jij op school of studeer je en wil je in de vakantie of weekenden geld verdienen? Dat kan bij Rainbow Kleinpak! Voor ons logistieke team zoeken we versterking voor de vakanties, zaterdagen en zondagen.

Junior medewerker Technische Dienst

Fulltime

Word jij enthousiast van het uit elkaar halen van apparatuur om deze vervolgens weer in elkaar te zetten? Wil jij de ins en outs weten van ons machinepark; hoe je een sorteermachine onderhoudt, hoe een sealmachine werkt en hoe je een bepaalde storing verhelpt? Ons Hoofd Technische Dienst neemt je graag onder zijn hoede om het vak eigen te maken.

Medewerker Technische Dienst

Fulltime

Jij zorgt ervoor dat onze machines en installaties altijd optimaal draaien, zodat de productie zo efficiënt mogelijk verloopt. 

Medewerker(s) Logistiek 

Fulltime

Gedurende het seizoen (maart – november) kan ons vaste team ondersteuning gebruiken. Ná deze periode bestaat echter de mogelijkheid om bij ons te blijven werken.

Staat jouw functie er niet bij?

Op zoek naar een leuke baan binnen onze organisatie, maar zit jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Stuur jouw open sollicitatie met CV naar Corine Blok: corine@rainbowkleinpak.nl.