Skip to content

Wij zoeken jou!

Ontdek jouw functie

Kom werken bij Rainbow Kleinpak!

Werken bij Rainbow Kleinpak, is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen we door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ons werk, het verpakken van paprika’s, geeft een bijzondere en afwisselende dynamiek: hoe sneller bij de klant, hoe beter. Dat vergt creativiteit en eigen initiatief.

Wij zijn gevestigd in het Westland en daar zijn we trots op. Wij zijn doeners, waarbij we waarde hechten aan het nakomen van afspraken en langdurige samenwerkingen aangaan waar je op kunt bouwen.  We zijn er trots op dat zoveel van onze collega’s al lange tijd binnen onze organisatie werken. Het plezier waarmee ze dat doen, maakt ons uniek.

#PRACAW

Chcesz pracować w naszej pakowalni?

Możesz u nas pracować za pośrednictwem uitzendbiura:

https://www.solutionsteam.nl/pl/rejestracja

https://www.carriere.com/pl

https://flexibelbv.nl/contact/

#WORK

Would you like to work in our packing station?

Please register at following employment agencies:

https://www.solutionsteam.nl/en/sign-up

https://www.carriere.com/en/jobs/open-application

https://flexibelbv.nl/contact/

Wat vinden wij belangrijk?

Respect

Waardering & omgang

Collegialiteit

Aandacht en ondersteuning

Integriteit

Eerlijk en betrouwbaarheid

Professionaliteit

Deskundigheid & duidelijke procedures

HR manager

24-32 uur

Als initiatiefrijke people manager denk jij in oplossingen. Je adviseert onze directie over het te voeren personeelsbeleid en geeft leiding aan onze twee parttime HR medewerkers Sandra en Lisanne.

Productie Planner

Fulltime

Vind jij het een uitdaging om elke dag de planning zo efficiënt mogelijk te organiseren in een productie omgeving? Lees dan verder! 

Teamleider Avonddienst

Fulltime

Ben jij een avondmens en ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan binnen een internationale productie omgeving? Lees dan verder! 

Teamleider Ompak

Fulltime

Ben jij een coachende leidinggevende met helikopterview en op zoek naar een baan, waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder! 

Junior medewerker Technische Dienst

Fulltime

Word jij enthousiast van het uit elkaar halen van apparatuur om deze vervolgens weer in elkaar te zetten? Wil jij de ins en outs weten van ons machinepark; hoe je een sorteermachine onderhoudt, hoe een sealmachine werkt en hoe je een bepaalde storing verhelpt? Ons Hoofd Technische Dienst neemt je graag onder zijn hoede om het vak eigen te maken.

Medewerker Technische Dienst

Fulltime

Jij zorgt ervoor dat onze machines en installaties altijd optimaal draaien, zodat de productie zo efficiënt mogelijk verloopt. 

Medewerker(s) Logistiek 

Fulltime

Gedurende het seizoen (maart – november) kan ons vaste team ondersteuning gebruiken. Ná deze periode bestaat echter de mogelijkheid om bij ons te blijven werken.

Medewerker Logistiek of Labelroom

(Weekend) bijbaan

Zit jij op school of studeer je en wil je in de weekenden geld verdienen? Dat kan bij Rainbow Kleinpak! Zowel voor ons logistieke team als ons labelroomteam zoeken we versterking voor de zaterdagen en zondagen.

Staat jouw functie er niet bij?

Op zoek naar een leuke baan binnen onze organisatie, maar zit jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Stuur jouw open sollicitatie met CV naar ingrid@rainbowkleinpak.nl.